poster bun.nou

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș organizează în perioada 4-6 iulie, la Chevereș sesiune de teambuilding pentru tinerii membri ai organizațiilor reprezentate în Adunarea Generală a FITT. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Pentru Științele Forensic, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, Consiliul Județean Timiș și Primăria Municipiului Timișoara.

Evenimentul va avea o abordare și o tematică specială pentru a crea o experiență unică participanților la eveniment, numărul maxim de participanți va fi de 30, drept urmare locurile sunt limitate și puține. La acest apel pot aplica 1 – 2 membri din ONGT-urile membre, în cazul neocupării tuturor locurilor va exista un al doilea apel în timpul săptămânii următoare.

​Urme papilare, crime, ipoteze, locul faptei, criminalistică, indicii şi ştiinţă pură, toate se întâlnesc într-o zi specială de CRIME TEAM-BUILDING. Veţi fi provocaţi să vă folosiţi creativitatea, gândirea logică şi spiritul de echipă pentru cele patru ateliere originale, pregătite de către Asociaţia pentru Ştiinţele Forensic.

Patru poliţişti criminalişti vă vor testa capacităţile intuitive, vă vor implica în cercetarea locului faptei şi vă vor învăţa cum să formaţi o adevărată echipă forensic. Fiecare echipă va parcurge cele patru ateliere ale team-building-ului, acumulând punctaje în funcţie de realizarea sarcinilor de specific criminalistic, cu grad diferit de dificultate: ridicarea amprentelor papilare, căutarea şi ridicarea urmelor papilare şi două cercetări criminalistice la faţa locului în două cazuri complexe. Cea mai bună echipă de criminalişti va primi un premiu de excepţie.

Înscrierile se fac până luni 30.06.2014 completând formularul de pe pagina fitt.ro