75071_490623617640129_657575693_n

Cine suntem?

Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației (ASPSE) este un ONGs, înființat în 2002, ce are ca scop reprezentarea drepturilor, nevoilor și intereselor studenților din Facultatea de Psihologie și Științele Educație și SNSPA. Viziunea ASPSE constă în crearea unei comunități profesionale, care să susțină studenții în dezvoltarea lor personală și profesională. Misiunea ASPSE este implementarea unui sistem de educație non-formală și gestionarea procesului de educație formală. Având ca valori Profesionalismul, Pasiunea și Prietenia, organizația promovează și susține acțiunile profesionale și cultural-civice ale studeților. Pentru a sprijini dezvoltarea personală și profesională, ASPSE organizează anual o serie de proiecte și de evenimente.

 Ce vă putem oferi?

“Criminalistică și Criminologie” este un proiect care a avut prima ediție în 2012. Cu bucurie putem spune că proiectului și-a depășit obiectivele și așteptările pentru că am avut colaboratori, specialiști cu renume din domeniu, workshop-uri de calitate și feedback pozitiv din partea participanților, studenți la diferite universități/facultăți din România.

Dacă anul trecut  ASPSE  a oferit studenţilor oportunitatea de a participa la o conferinţă bazată pe îmbinarea dintre criminalistică şi profiling, anul acesta evenimentul  prinde o formă mai amplă, alăturând criminalisticii criminologia ca domeniu de activitate în România. Ediţia de anul acesta își propune, în primul rând, o firescă evoluție pozitivă a proiectului, o abordare în detaliu a domeniilor de interes, diversificarea activităților și creșterea numărului de persoane și de instituții implicate în proiect, să acopere toată plaja de informații de interes public din domeniul criminalisticii, criminologiei și profilingului, prin facilitarea contactului între persoanele interesate și specialiștii și experții din domeniu.

Ediţia a II-a a Conferinţei este la nivel naţional acum, fiind deschisă unui număr de 700 de studenţi  pasionaţi şi interesaţi  de cele două domenii, dar şi  pentru cei care au terminat perioada studenţiei, dar îşi doresc infomaţii de la specialişti experimentaţi.

Când? Cum? Unde?

Conferinţa se va desfăşura pe durata a două zile, 23-24 martie 2013,  începând cu ora 12:00, în Amf. Aula Magna al Facultăţii de Drept, Bucureşti. Ne vor onora cu prezenţa speakeri precum Traian Tandin, Ion Duvac  şi alţi 3 importanţi specialişti surpriză. Aceştia vor aborda direcţii precum deschiderea profesională în domeniu şi paşii de parcurs pentru a ocupa un loc pe piaţa de muncă,  cazuri celebre rezolvate, împărtăşirea de experienţe fascinante, toate urmate de o sesiune de întrebări şi curiozităţi din partea participanţilor. Pentru participare este nevoie de achiziţionarea unui bilet, acestea se pot găsi în sediul ASPSE, la subsolul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei,Bucureşti sau la numerele de telefon afişate pe pagina de Facebook a evenimentului

În urma conferinţei va avea loc o săptămână de workshop-uri intensive şi vizite în instituţii specializate. Mai multe informaţii despre program şi înscrieri vor apărea curând pe site şi facebook. Pentru a fi la curent vă sugerăm să ne urmăriţi activitatea pe pagina de Facebook  a proiectului, unde  se desfăşoară şi un concurs, dar şi pe site-ul nostru Criminalistică şi Criminologie