În această lună site-ul nostru împlineşte un an de activitate, un an de când spaţiul virtual este alimentat cu informaţii complexe şi de interes comun din domeniul criminalisticii. Fiind singurul site de profil din ţară, care dezvoltă teme complexe din acest domeniu am avut grijă ca dumneavoastră să acumulaţi noi cunoştinţe care să vă fie utile în pregătirea profesională specifică.

Cu ocazia aniversării noastre lansăm şi un concurs cu tema: Învaţă să devi criminalist!

Pentru a putea intra în concurs trebuie să acumulezi punctajul maxim (20 de puncte) la testul propus de noi.Toţi cei care vor răspunde corect la toate cele 10 întrebări propuse de noi,  au şansa de a câştiga un abonament pe anul 2011 la revista Criminalistica.

La sfarşitul fiecărei zile persoanele  care au răspuns corect la toate întrebările vor fi afişate pe pagina noastră de facebook.Dacă nu reuşiţi să rezolvaţi din prima testul, aveţi posibilitatea de a încerca de mai multe ori să răspundeţi corect, înregistrandu-vă cu acelaşi nume şi adresă de e-mail.

La înscrierea în concurs vă rugăm să folosiţi întreg numele dumneavostră precum şi adresa corectă de e-mail, pentru a putea fi contactaţi.

Câştigătorul se va desemna prin tragere la sorţi la data de 15 martie 2011, iar numele lui va fi publicat pe site.

Intră şi tu în concurs!

Castigatorul concursului nostru este de fapt o castigatoare.Numele ei este PREDA RAMONA.O rugam sa ne contacteze pe adresa admin@criminalistic.ro pentru a afla cum poate intra in posesia premiului.Te rugam sa ne trimiti un e-mail de pe adresa cu care te-ai inscris in concurs.

Multumim tuturor participantilor!